Skip to content

Hevosrodut messuilla

GoExpo Horse -tapahtumasta löydät monille tuttuja sekä erikoisempia rotuja, aina pienistä poneista suuriin hevosrotuihin. Osa hevosista on mukana rotukavalkadeissa, osan näet Areenan upeissa ohjelmissa. Huomaathan, että hevoset valitaan esityksiin taitojensa perusteella – kaikki niistä eivät siis välttämättä ole oman rotunsa puhdaspiirteisimpiä edustajia. Osa hevosista on myös tutustumisetäisyydellä näyttelyalueen karsinoissa. Tähän tärkeään tehtävään on valittu rauhallisia hevosia, jotka viihtyvät messuympäristössä. Joidenkin rotujen edustajia voi tapahtumassa olla useampiakin.

Katso tästä messuilla esillä olevat hevosrodut. Huomaathan, että kuvissa eivät eivät välttämättä ole juuri ne yksilöt, jotka saapuvat messuille.

Barock Pinto
Connemara
Gotlanninruss
Irlannincob
Islanninhevonen
Knabstrup
Libizza
Konik
Pohjoisruotsinhevonen
Shetlanninponi
Suomenhevonen
Vuonohevonen

Huom! Muutokset mahdollisia

 

 

Talutusareenan esiintymisajot

Talutusareenalla järjestetään jokaisena messupäivänä kaksi tunnin mittaista esiintymisajoa. Yhdessä näytöksessä esittäytyy neljä hevosrotua. Huomioithan, että rotuvalikoima saattaa olla eri messupäivinä hieman erilainen mukana olevien hevosten muista esiintymisaikatauluista riippuen.

Tupsujalkoja

Täysverisiä

ja monia muita