Skip to content

Digillä lisää näkyvyyttä yrityksellesi

Täydennä tapahtumaosallistumisesi diginäkyvyyksillä ja jäät varmasti mieleen!

Kysy lisää tapahtuman myyntipäälliköltä

Messuklubi – tuhansia uusia kasvoja kohderyhmästäsi  

Sadat tuhannet suomalaiset kuluttajat ovat liittyneet eri tapahtumien Messuklubeihin, josta he saavat ensimmäisenä tietoa tapahtumistamme, vinkkejä ja alennuslippuja. Messuklubien viestit avataan keskimääräistä paremmin, sillä tarjoamme aina klubilaisillemme oikeasti hyödyllistä tietoa.

Nappaa oma näkyvyytesi kohderyhmäsi parissa ja osta banneri [tapahtuman nimi tähän ] messuklubikirjeessä! Jaa alekoodisi, kutsu osastollesi tai muistuta upeista tuotteistasi. Voit itse valita, mihin linkki kirjeestä johtaa ja voit seurata liikennettä omasta analytiikastasi.

Ainutlaatuisia mainospaikkoja AR-sovelluksessa

 

AR eli augmented reality on lisättyä todellisuutta messuhalleissa 6 ja 7. Pokémon GO:sta tuttu lisätty todellisuus avautuu kävijälle Immersal Messukeskus -nimisen sovelluksen kautta. Sovelluksella voi navigoida halleissa osastolta osastolle aivan kuten auton gps:llä. Lisäksi sovellus näyttää yllättäviä AR-maailman asioita, kuten eläimiä, pelejä tai muuta tapahtumaan liittyvää.

Kaikki hallien 6 ja 7 näytteilleasettajat ovat näkyvissä sovelluksen kartalla. Voit kuitenkin erottautua muista ja tilata osastosi ylle virtuaalisen bannerin, esimerkiksi yrityksesi logon!

AR messupolku ohjaa oikeat kävijät osastollesi  

 

Nappaa paikkasi messupolulta! Messupolku on kävijöille luotu ja kiinnostuksen kohteiden mukaan kuratoitu valikoima osastoja, jotka kävijän ainakin kannattaa nähdä. AR-sovellus Immersal Messukeskus ohjaa kävijöitä polulla eri osastoille.

Osallistumalla messupolulle saat oman tervehdyksesi kävijöille, voit kerätä liidejä tai ohjata kilpailuun tai paljastaa salaisen alekoodin.

Kun osallistut messupolkuun, voit olla varma, että osastollesi ohjautuu juuri oikea kohderyhmä

Bannerit verkkosivuillamme – tavoitat ennen messuja oikean kohderyhmän

 

Verkkosivujemme kautta tavoitat jopa 100 000 ihmistä ja vahvistat näkyvyyttäsi tapahtuman yleisölle. Tutustu banneripaikkoihin verkkosivuillamme ja saat lisänäkyvyyttä jo ennen messuja. Halutessasi voit jatkaa yrityksesi näkyvyyttä myös messujen jälkeen ostamalla vuositason näkyvyyden!

Banneripaikkamme ovat varsin kilpailukykyisesti hinnoteltuja, ja verrattuna display-mainontaan, voit olla varma, että bannerin näkevät juuri kohderyhmääsi kuuluvat ihmiset eli tapahtumamme yleisö.

 

Digital signage – näy messujen aikana tuhansille silmäpareille 

Visuaalinen viesti jää mieleen, hyödynnä siksi Messukeskuksen kymmeniä eri kokoisia digital signage –näyttöjä. Näytöt tavoittavat messukävijät niin Messukeskuksen ulko- kuin sisäpuolellakin, muun muassa ravintoloissa, vessoissa, parkkihallissa ja tietenkin sisäänkäynneillä ja käytävissä.

Kävijöiden seuratessa opasteita, saat samalla yrityksesi viestin perille. Ohjaa kävijöitä osastollesi, kerro uutuustuotteesta tai muistuta brändistäsi – vain luovuus on rajana diginäytön välkkeessä!